Voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €150,-
Levering door geheel Europa
Alles direct uit voorraad leverbaar

Zakelijk bestellen

Wij van All Day Led verkopen niet alleen aan particulieren, maar ook aan zakelijke klanten.
Bent u geïntereseerd in een of meerdere van onze producten, neem dan contact met ons op via sales@alldayled.com
Na de eerste bestelling bestaat er de mogelijkheid om op rekening te betalen. Wij hanteren in beginsel een betalingstermijn van 14 dagen. In overleg met de klant kan All Day Led een langere betalingstermijn aanhouden. All Day Led behoudt zich het recht om een aanbetaling of vooruitbetaling te vragen. Een mogelijkheid tot betalingskorting indien er voor een bepaalde datum betaald wordt kennen wij niet.

Intracommunautaire levering

Hiervoor benodigd:

  • Geldig EU-Btw nummer
  • E-mailadres en telefoonnummer
  • Afleveradres

Voor een Intracommunautaire levering hebben wij een geldig EU BTW nummer nodig zodat wij voor u een BTW verlegde factuur kunnen opstellen. (0%) Zodra we van u alle gegevens hebben ontvangen en deze gecontroleerd zijn stellen we voor u een factuur op. Na de eerste bestelling bestaat er de mogelijkheid om op rekeling te betalen.
LET OP: voor de verzending van een 0% factuur controleren wij altijd uw: BTW nummer en adres van verzending indien deze overeenkomen word de bestelling aan u verzonden. Mocht uw BTW nummer niet geldig zijn zal uw bestelling niet worden verzonden.

All Day Led is de beste keuze voor al uw verlichting

Wij van All Day Led richten ons op de verlichting voor in en rond uw vrachtwagen, bestelwagen, auto, motor, aanhanger, trailer, camper/caravan en boot. Onze verlichting is werkzaam op 12 & 24 Volt.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang geweldige kortingen!